Calonge, municipi pioner en l'Aula de Gestió Municipal

Per entrar a treballar a qualsevol lloc, o per aprendre una cosa nova, sempre es requereix un temps previ d'adaptació i d'aprenentatge, i això mateix passa amb els regidors i regidores que entren a formar part d'un Ajuntament. Per aquest motiu, i amb l'objectiu d'obtenir les eines necessàries per estar ben preparats, Calonge ha impulsat l'Aula de Gestió Municipal, a on es formen prèviament els nous candidats a les eleccions.

Calonge du a terme l'Aula de Gestió Municipal, una iniciativa pionera per formar els nous candidats a les eleccions. La formació pretén que les persones que es vulguin presentar a les llistes, puguin entrar a treballar ja, amb un nivell elemental de què és un Ajuntament, quines són les seves àrees i les competències corresponents, quins són els procediments i què pot i no pot fer l'entitat, per exemple.

Així, amb aquest tipus de formació, els futurs integrants de les llistes poden entrar a treballar amb més eines, sempre respectant i sense voler canviar la mateixa visió del regidor o regidora.

Es creu que és una oportunitat per totes les persones novelles, que entren dins el món dels Ajuntaments. De fet, els membres que ja han realitzat la formació en aquest àmbit, de moment estan molt contents i ha estat una experiència profitosa.

L'Aula està formada per l'advocat i coordinador, Albert Calderó, i tots els caps d'àrea de les diferents àrees de l'agrupació. L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, creu que es tracta d'una iniciativa molt positiva, que estaria bé que d'altres municipis, també la poguessin adoptar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política