El procés de participació ciutadana de Palamós amplia fins al 20 de gener el termini

El procés de participació ciutadana de Palamós amplia fins al 20 de gener el termini
Palamós

Data: 18/12/2018

El procés de participació ciutadana amplia fins al 20 de gener el termini de votacions per triar les propostes d'inversió de l'any 2019 i per un valor global de 100.000€
 
Dins aquest període els palamosins i palamosines poden escollir un màxim de vuit propostes que inclouen, entre altres, l'arranjament de places i parcs; el reforç d'il·luminació o d'ubicació de mobiliari urbà a espais públics, la creació d'accessos adaptats a platges; la restauració i senyalització d'elements patrimonials, o la instal·lació d'equipament per a la pràctica d’esports a l'aire lliure.
 
Totes les persones empadronades a Palamós majors de 16 anys, poden votar quines són les accions que cal prioritzar. Les votacions es poden fer mitjançant les butlletes de participació i també de manera telemàtica, a través del web palamos-decidim.ddgi.cat, que durant aquests primers dies ha adequat el seu disseny per facilitar el còmode accés dels usuaris.
 
L'Àrea de Participació Ciutadana també visita els instituts de la vila per fomentar  la campanya i ja programa punts d'informació al Mercat Municipal i al Punt Jove de Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política