Francesc Puig es presenta com a alcaldable de Junts a Torroella i l’Estartit

Francesc Puig es presenta com a cap de llista de Junts a Torroella de Montgrí i l’Estartit per a les properes eleccions municipals. L'aspirant a alcalde ha exposat les seves prioritats per al municipi que passen per posar la participació en el centre de l’acció de govern i acabar projectes inacabats com el pavelló esportiu nou.

Francesc Puig es presenta com a cap de llista de Junts a Torroella de Montgrí i l’Estartit, per a les properes eleccions municipals del 28 de maig. 
Amb una llarga trajectòria dedicada al món del comerç i amb 16 anys d’experiència com a regidor en anteriors mandats a l’Ajuntament, Puig, de 61 anys, es presentarà per primera vegada com a alcaldable, després d’un període de quatre anys allunyat de la primera línia política.

L'aspirant a alcalde, ha avançat les principals línies de treball del partit al municipi per al proper mandat, que passen per “posar la participació en el centre de l’acció de govern”. 

Puig ha recordat que hi ha “projectes inacabats com el pavelló esportiu nou, que no té cap dels serveis necessaris” i s’ha mostrat preocupat per la relació de l’Ajuntament amb l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit, que assegura que “posa en perill la continuïtat” del propi ens.

El candidat a l'alcaldia encara no té una llista definida, ja que encara falten alguns detalls per acabar de tancar-la. Un dels possibles candidats que podria tancar la llista definitiva, tal com va fer a les passades eleccions municipals és el diputat Jaume Alonso-Cuevillas, el qual té una estreta vinculació amb el municipi.

Francesc Puig ha desglossat el seu programa electoral en un acte que ha tingut lloc a Can Quintana, al Museu de la Mediterrània, i que ha comptat amb la participació del president del Consell  Nacional de Junts, el conseller Josep Rull, la presidenta de la Vegueria, Maria Àngels Planas, la presidenta comarcal, Vanessa Peiró i la local, Annamaria Mercader.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política