Raquel Gallego és la candidata del PSC a les eleccions del 2023 a Palamós

Palamós

Data: 23/11/2022

Raquel Gallego és la candidata del PSC a les eleccions del 2023 a Palamós. La socialista fa un pas endavant després de pràcticament vint anys d'experiència a l'Ajuntament. Gallego va presentar-se públicament aquesta setmana a la capella del Carme.

Raquel Gallego, encapçalarà la llista del PSC a les eleccions del 2023 a Palamós. La candidata es va presentar públicament en un acte a la capella del Carme, que va comptar amb la participació de les diputades socialistes al Parlament, Alícia Romero i Sílvia Paneque.

Gallego, és regidora de l'Ajuntament des del 2003 i ha estat tant a l'oposició com el govern. Entre el 2003 i 2015 va ser regidora d'Ensenyament quan Teresa Ferrés liderava l'equip. Des del 2019 que el grup municipal es va convertir en el principal partit a l'oposició, amb tres regidors i encapçalat per Josep Coll. Ara, Raquel Gallego, fa el pas endavant després de pràcticament vint anys d'experiència municipal. Ho fa, diu, perquè se sent preparada, després de la maduresa i bagatge adquirit.

Raquel Gallego va explicar que el govern d'ERC de Palamós «ha perdut empenta i ambició» i per això, deia, que els socialistes són "l'alternativa de govern". L'alcaldable va situar com a prioritats el nou Hospital, ajustar el contracte de neteja a les diferents tipologies d'habitatges de Palamós, ubicar el mercat en un espai que generi progrés i encaixi bé, encaminar el Pla Director del Port i encarar la reforma del Passeig de Mar com un dels grans projectes de futur de Palamós.

La cap de llista del PSC a Palamós, Raquel Gallego va recordar la importància de l'habitatge social, la reconversió d'habitatges buits, noves promocions. També va remarcar com a prioritats l'ocupació i el desenvolupament de zona industrial, entre altres.

Pel que fa a la llista de la candidatura, de moment hi estan treballant, però Gallego va assegurar als micros de Televisió Costa Brava que seran perfils diversos, d'edats i àmbits professionals diferents.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política