Ciutadans presentarà a l'Ajuntament de Torroella una moció de rebuig als indults

Ciutadans de Torroella de Montgrí i l'Estartit presentarà, en el pròxim plenari, una moció de rebuig als indults que planteja concedir el govern de Pedro Sánchez als dotze condemnats pel procés independentista. Ho ha desvetllat el portaveu de la formació taronja al municipi, Pere Quadros. El polític baix-empordanès ha assenyalat que "els acusats no han mostrat signes de penediment, i per contra han manifestat la seva intenció de tornar-ho a fer".

Pere Quadros ha remarcat que "s'han de respectar les sentències judicials". En aquest sentit, la moció no es veurà reduïda a Torroella de Montgrí, sinó que Ciutadans la presentarà a tots els ajuntaments catalans, on gaudeixin de representació.

L'objectiu de la formació taronja és respectar les diverses ideologies. Tanmateix, la concessió dels indults als polítics independentistes "significa, per Ciutadans, un privilegi" a favor "dels responsables del cop a la democràcia".

Pel que fa als indults, l'equip de Pedro Sánchez preveu emetre un informe per cada un dels 12 condemnats. Aquest es concediria de manera parcial, ja que els presos han complert part de les penes.

Si l'indult finalment es materialitza, després de 4 anys entre reixes els polítics podrien sortir dels respectius centres penitenciaris, però amb la inhabilitació encara sobre les seves esquenes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política