Sant Feliu es tenyeix de violeta en una marxa per la igualtat

Les dones del món han demostrat aquest 8 de març que si elles es paren, el món s'atura. En rebuig al patricarcat, l'assetjament sexual o les discriminacions per raons de gènere i en un crit per la igualtat salarial, laboral i també domèstica, el feminisme ha decretat una vaga general que a Sant Feliu de Guíxols han acompanyat d'una marxa per la igualtat pels carrers del municipi. 

Amb el color lila per bandera i acompanyades de batucada i crits reivindicatius, més d'un centenar de persones s'ha afegit a la marxa tot convidant els qui s'ho miraven a sumar-s'hi en un cant que no hi entén de gèneres. 

Des de l'Ajuntament de Sant Feliu s'han volgut sumar a les entitats convocants de la vaga en un 2018 en què la causa ha agafat una nova dimensió més enllà dels actes tradicionals de cada any. 

La marxa ha sortit de l'escola Baldiri Reixach i ha avançat pels carrers tallats per la policia local fins a la plaça del mercat, on s'ha llegit el manifest de la jornada. 

Altres municipis del Baix Empordà han impulsat marxes per la igualtat aquest 8 de març. És el cas de Platja d'Aro, La Bisbal d'Empordà i Palamós

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política