Maurici Jiménez manté un col·loqui amb Salvador Illa

L'actual alcalde de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, Maurici Jiménez, va mantenir una conversa amb el diputat al Parlament i secretari del PSC, Salvador Illa a l'Hotel Costa Brava. Unes 120 persones van poder escoltar la conferència on Maurici va exposar quins són els seus objectius de la seva candidatura com a cap de llista per a les properes eleccions municipals i quin balanç ha fet de la seva gestió com a alcalde.

Maurici Jiménez, l'actual alcalde de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, va mantenir un col·loqui amb Salvador Illa, diputat al Parlament i secretari del PSC a l'Hotel Costa Brava.

Uns 120 assistents van poder escoltar a Maurici Jiménez que va exposar les seves línies de treball com a alcalde i en concret sobre temes de cogovernança on visualitza el municipi dins un territori, la seguretat, l'impuls de l'economia i l'habitatge entre d'altres, on els ciutadans hi puguin desenvolupar totalment la seva vida.

Maurici Jiménez va repassar els punts clau per aconseguir que tant veïns com turistes passin el major temps possible al municipi i això passa per la millora de les infraestructures i els serveis i posar en valor el seu patrimoni cultural, històric i gastronòmic.

Salvador Illa va destacar tres valors de l'alcalde i candidat a l'alcaldia en els propers comicis del 28 de maig: La serenitat, qualitat necessària per a un càrrec de responsabilitat, la capacitat de planificació a mitjà i llarg termini del model de ciutat i la seva bona habilitat de gestionar les necessitats del municipi.

Maurici Jiménez ha fet un bon balanç de la seva gestió com a alcalde, tot i les dificultats que ha hagut d'afrontar amb el seu equip, com ha estat la pandèmia, el temporal glòria i el conflicte bèl·lic a Europa, i per tant aspira a tornar a ser elegit per poder continuar el seu projecte amb el màxim nombre de regidors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política