El consistori platjarenc celebra l'últim ple d'aquesta legislatura

INTERVÉ: Montse Rovira, portaveu d'ERC; Joan Giraut, alcalde de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró

L'ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró ha celebrat el darrer ple de la legislatura aquest dimecres al migdia, un ple on s'ha aprovat definitivament i per unanimitat la modificació de l'Ordenança d'Ús de les Platges de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró.

Més enllà d'aquest dictamen, els portaveus de cada un dels grups municipals han realitzat un breu balanç d'aquesta legislatura, majoritàriament positiu per tots ells.

Montse Rovira, actual portaveu d'ERC, ha destacat des de l'oposició que tot i fer un balanç positiu de la legislatura han trobat a faltar un diàleg directe amb alcaldia.

Davant d'aquesta opinió l'actual alcalde Joan Giraut ha donat la raó a Rovira i ha exposat que si es dónes el cas de tornar a governar, crearan la junta de portaveus per poder corregir aquesta manca de diàleg.

La Junta de Portaveus és l'òrgan municipal complementari constituït sota la presidència de l'alcalde per tots els portaveus dels grups municipals. Correspon a la Junta assessorar l'alcalde en qüestions d'ordre del Ple municipal, donar la seva opinió sobre assumptes de competència municipal o supramunicipal, i assessorar l'Alcaldia, sense que la seva opinió tingui caràcter vinculant.

El darrer ple de la legislatura ha servit també per acomiadar els regidors que ja és segur que no continuaran després de les eleccions. Entre ells la tercera tinent d'alcalde i regidora de turisme, dinamització cultural i comunicació, Imma Gelabert, i Dolors Guirado, regidora de governació, recursos humans i via pública. Tampoc continuarà l'anterior portaveu del grup republicà al consistori, Estel Rodríguez.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política