Jordi Soler presenta la candidatura de Junts per Calonge i Sant Antoni

El cap de llista de Junts i Demòcrates per Calonge i Sant Antoni a les pròximes Eleccions Municipals i actual alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, ha presentat la candidatura que l'acompanyarà en la llista electoral en un acte celebrat aquest passat divendres al Castell de Calonge.

Davant més de dues-centes persones, Jordi Soler, el candidat a l'alcaldia de Junts i Demòcrates per Calonge i Sant Antoni, ha presentat la candidatura que l'acompanyarà en la llista electoral que presentarà a les properes eleccions municipals que se celebraran el 28 de maig.

La candidatura de Junts i Demòcrates per Calonge i Sant Antoni, està formada per un equip de persones de tots els àmbits i sectors, compromeses per treballar pel municipi, entre elles destaca l'Anna Carlero, número 3 de la llista, que s'incorpora per primera vegada a la política amb voluntat de servei.
Per la seva banda, Jordi Soler ha agraït la tasca feta pels regidors de l'equip de govern actual, Joan Caner i Marta Geli, que no seguiran la propera legislatura, i s'ha mostrat molt optimista i il·lusionat amb la nova candidatura.

A l'acte hi ha assistit l'exconsellera d'Acció Exterior i Transparència, Victòria Alsina, per mostrar tot el seu suport al partit municipalista, encapçalat per Jordi Soler. L'acte ha conclòs amb la pujada a l'escenari de tots els membres de la llista interpretant l'himne dels Segadors.



 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política