Satisfets amb l'aplicació de les mesures a les platges

Satisfets amb l'aplicació de les mesures a les platges
Palamós

Data: 17/09/2020

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós

L'ajuntament de Palamós ha fet una valoració positiva de com s'han aplicat les mesures d'higiene i seguretat a les platges del municipi. L'equip de govern destaca la funció que han realitzat un equip format per 10 informadors encarregats de controlar que els usuaris de les platges complissin amb les mesures.
La tasca s'ha realitzat diàriament durant els mesos de juliol i agost a totes les platges i cales de Palamós. Les funcions bàsiques d'aquests informadors han estat les de vigilar i donar suport al compliment de la normativa a les zones de bany, tot recordant als usuaris els protocols d'higiene i seguretat que s'han d'aplicar als espais litorals per tal d'evitar possibles contagis.

La policia local així com els cartells instal·lats a les platges també han ajudat a dur a terme aquesta tasca.
Més enllà del compliment de les mesures, a la majoria de platges de Palamós no s'han hagut d'aplicar restriccions d'accés. Gairebé totes les platges compten amb unes dimensions prou àmplies que han acollit sense problemes als banyistes durant la temporada d'estiu. Pel que fa a les cales més petites, l'única que ha arribat al límit d'aforament ha estat la platja de La Fosca, on puntualment s'ha hagut d'aplicar el tancament d'accés.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política