Nou procés de participació ciutadana a Palamós

Palamós

Data: 22/11/2020

L'Ajuntament de Palamós ha iniciat aquesta setmana un nou procés de participació ciutadana que ha de decidir la inversió al municipi de 200.000 €. A través d'una enquesta es vol conèixer l'opinió dels palamosins i palamosines amb relació als projectes presentats en el marc dels Pressupostos Participats 2020-2021. La campanya s'inicia amb una primera fase que s'allargarà fins a mitjans de desembre, on es presenten propostes sobre la millora d'equipaments, infraestructures i espais públics del municipi.

L'enquesta es pot respondre telemàticament (decidim.palamos.cat), o bé presencialment, mitjançant els enquestadors a peu de carrer. Posteriorment durant el mes de març es validaran les propostes en l'àmbit tècnic, i a l'abril s'organitzaran trobades conjuntes entre la ciutadania i personal tècnic municipal per definir les propostes que se sotmetran a votació.

Es tracta d'un procés que agrupa, no només l'aportació econòmica prevista per a l'any vinent, sinó també la d'enguany, de la qual no es va poder fer a causa del primer confinament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política