Palamós inicia el seu segon procés de pressupostos participats

Palamós

Data: 05/09/2018

INTERVÉ: Maria Puig, regidora de Participació

Palamós arrenca per segona vegada un procés de pressupostos participats. Després de l'edició dels pressupostos de 2018, que tenien destinats 85.000 euros en inversions, aquesta segona edició creix amb una partida de 100.000 euros

Des de l'1 de setembre i fins al dia 30 d'aquest mateix mes tothom que hi estigui interessat, sigui a títol personal o d'una entitat, pot presentar la seva proposta, ja sigui via online al lloc web palamos.decidim.ddgi.cat o entregant una butlleta als espais habilitats a l'Ajuntament, la Biblioteca i el Punt Jove. Els projectes proposats han de ser inversions i no han de fer referència ni a serveis ni subvencions.

Aquest procés va ser presentat en una reunió en la que també es va fer balanç de l'edició passada, en la que es van presentar 258 propostes i se'n van acabar tirant 8 endavant. Eren les més votades fins a arribar a  l'import de 85.000 euros del que es disposava. 

Un cop finalitzada la recollida de propostes ciutadanes, els tècnics de l'Ajuntament aplicaran els criteris que han de validar o no les propostes. Llavors es farà una assemblea oberta en el que es prioritzarà què ha d'anar a votació. Les votacions es podran fer al llarg del mes de desembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política