Sabrià repetirà a les llistes d'ERC per Girona com a candidat del Baix Empordà

Sabrià repetirà a les llistes d'ERC per Girona com a candidat del Baix Empordà
Palafrugell

Data: 10/12/2020

Sergi Sabrià repetirà a les llistes d'ERC a els eleccions catalanes del proper 14 de Febrer. El portaveu del Grup Parlamentari Republicà al Parlament ha estat escollit pels seus companys i companyes del Baix Empordà per acompanyar Teresa Jordà.

Amb l'ordre encara per definir la cap de llista republicana comptarà també amb l'ex-secretari General de CCOO a les Comarques Gironines Bartumeu Compte en representació de La GarrotxaJordi Orobitg en representació de La Selva, Anna Torrentà en representació de l'Alt Empordà, Laia Cañigueral en representació del Gironès i Juame Butinyà en representació del Pla de l'Estany. La llista també comptarà amb l'actual diputada i independent Anna Caula.

Qui no estarà a les llistes gironines és Roger Torrent. El President del Parlament i ex-alcalde de Sarrià de Ter concorrerà als comicis per la circumscripció de Barcelona com a número tres per darrere de Pere Aragonès i Laura Vilagrà.


Pragmatisme i crítica a la gesticulació estèril

Els republicans encaren aquestes eleccions amb avantatge a les enquestes i en clau pragmàtica. Sabrià ha expressat en el comunicat enviat pel seu partit que la gesticulació pot ser útil en clau electoral però estèril en clau de país i afirma que Catalunya necessita un Govern que respongui a la crisi social i econòmica de la pandèmia i també prou fort com per seguir negociant amb l'Estat Espanyol com resoldre el conflicte polític entre Catalunya i Espanya amb l'autodeterminació i l'amnistia com a elements clau.

Sergi Sabrià és diputat al Parlament des del 2012 i ha estat Alcalde de Palafrugell. Ha desenvolupat diversos càrrecs institucionals des del 2001.
A nivell de partit és Vicesecretari general de Comunicació i Estratègia i president del grup parlamentari. També ha estat portaveu Nacional i portaveu al Parlament.

 El Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya ratificarà les llistes el pròxim dissabte, 12 de desembre.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política