Begur aprova les ordenances fiscals del 2022 amb un lleuger increment de l'IBI

Begur

Data: 29/09/2021

L'Ajuntament de Begur va aprovar aquest dimarts les ordenances fiscals del 2022 que incorporen una nova taxa sobre expedició de documentació administrativa i incrementen l'IBI i l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica. 

Pel que fa a l'IBI aquest s'incrementa un 2%, diners que es destinaran a millorar la lluita contra els incendis forestals al municipi, particularment les franges perimetrals a les urbanitzacions.

Pel que fa a l'impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica aquest puja un 10% i recupera la base impositiva que tenia abans de la pandèmia després de la rebaixa que va patir en les ordenances de l'any en vigor. 

Una altra de les novetats es la incorporació d'una nova taxa per l'expedició de documents administratius relacionats amb els habitatges d'ús turístic i una taxa pels serveis que presta la Policia Local de Begur en esdeveniments privats. 

Finalment, s’ha previst un increment de la taxa per a la prestació del servei de guarderia infantil i del casal d’estiu. En aquest sentit, s’augmenten les tarifes per a la prestació del servei en 20 euros i la matrícula en 10 euros amb l’objectiu de reduir el dèficit general del servei municipal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política