Moció de censura a Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni

Data: 17/09/2020

Jordi Soler tornarà a ser Alcalde de Calonge i Sant Antoni. JxC, PSC, PP i Republicans presentaran una Moció de Censura després d'acordar les bases d'un futur govern. Afirmen que la situació de deixadesa i desgavell institucional de l'Ajuntament els ha obligat a posar-se d'acord forces polítiques molt diferents per un executiu d'emergència.

Miquel Bell-Lloch va arribar a l'Alcaldia amb un pacte de govern amb ERC-Avancem i Republicans i de legislatura amb la CUP, que s'ha mantingut a l'oposició. La minoria estable va quedar truncada quan Republicans va abandonar el Govern i des de llavors ha estat incapaç d'aprovar qüestions com el Pla de Xoc contra la crisi del coronavirus. Precisament la gestió de la pandèmia sumada a la del Temporal Gloria i la crisi institucional de la majoria de la investidura ha sumat arguments per fer la Moció de Censura.

L'oposició diu que el Govern no ha escoltat


L'Alcaldable proposat per la Moció de Censura, Jordi Soler, ha assegurat que ni el Temporal Gloria ni la pandèmia de Coronavirus són excuses pel que al seu entendre ha estat un desgovern i paràl·lisi absoluta.

Soler ha negat haver posat pals a la roda del Govern i ha afirmat que sempre han portat propostes treballades per poder tirar endavant diferents polítiques. Al contrari, creu que ha estat el bipartit ERC-Avancem qui no els ha escoltat.

Acord en clau local

 
El probable futur Alcalde de Calonge, Jordi Soler, ha defensat la barreja de sigles transversal en l'eix nacional i social perquè assegura han primat les qüestions estrictament locals.

La Moció de Censura es votarà el proper 1 d'Octubre.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política