Montse Rovira es presenta com a candidata d'ERC a l'alcaldia de Castell-Platja d'Aro

Montse Rovira s'ha presentat en societat aquest dissabte a Castell d'Aro com a candidata d'Esquerra Republicana a l'alcaldia de Castell-Platja d'Aro en un acte que ha tingut lloc just 365 dies abans de les eleccions municipals.

Rovira substituirà Estel Rodríguez com a cap de llista d'ERC. Rodríguez ha liderat la formació republicana a Castell-Platja d'Aro en les dues darreres legislatures. En la primera va ser l'única representant del seu partit al ple municipal i en l'última ho ha fet acompanyada de Robert Rodríguez i la mateixa Montse Rovira, que després d'aquests anys fent oposició ara es veu amb forces per liderar aquest repte. Assegura que l'objectiu és molt clar: assolir l'alcaldia

Des d'Esquerra Republicana Castell-Platja d'Aro i S'Agaró asseguren que és massa aviat per parlar de programa però sí que tenen clar que el seu projecte girarà al voltant de fer república des del municipalisme.

Filla de Castell d'Aro

Ho faran encapçalats per la Montse Rovira, nascuda a Castell d'Aro ara fa cinquanta anys. Divorciada i amb tres fills, Rovira treballa al departament de recerca de l'Hospital de Palamós i aquest dissabte se l'ha pogut conèixer en un vermut a la Plaça Lluís Companys, envoltada de familiars, amics i coneguts que l'han presentat, com la seva filla Marina, el seu exmestre Jordi Lamuà o l'eurodiputat republicà Josep Maria Terricabras. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política