Jordi Carreras és l'alcaldable de Més Begur i Esclanyà

Jordi Carreras és l'alcaldable de Més Begur i Esclanyà
Begur

Data: 18/02/2019

Neix a Begur una nova organització política que es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. 'Més Begur i Esclanyà' ha presentat a Jordi Carreras Serrano com a cap de llista de la candidatura, una formació política independent que es reuneix periòdicament des de fa un temps, amb la intenció de presentar-se a les eleccions del proper maig com una alternativa a les formacions tradicionals que des de fa anys tenen representació política al consistori.

La formació vol crear nous espais i noves dinàmiques al poble que afavoreixin la creació d'una activitat i teixit social pròpi d'un municipi sostenible i consolidat, tant en els mesos de temporada com la resta de l'any.

Per engegar aquest nou projecte Més Begur i Esclanyà fa una crida oberta a la participació, justament  la democràcia participativa i horitzontal és una de les línies de govern per les que aposten més fermament.

Pel que fa a la conservació del patrimoni natural la nova formació té clar que aquest és l'eix vertebrador d'un estil i qualitat de vida a la que de cap manera els veïns i veïnes de la vila volen renunciar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política