Més de 27 milions en el pressupost del Consell Comarcal pel 2022

Baix Empordà

Data: 17/12/2021

INTERVENEN: Joan Manel Loureiro, president del Consell Comarcal del Baix Empordà; Xavier Dilmé, vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Empordà

El Pressupost General pel 2022 del Consell Comarcal del Baix Empordà pujarà fins a un total de 27.236.583,42 euros, un augment de més de dos punts respecte els de l'any anterior. El pressupost presentat per l'entitat estan enfocats en millorar la situació provocada per la pandèmia, i ho fan en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Es divideixen en tres grans àmbits: social, econòmic i relacional.
 
Pel que fa al repartiment del pressupost, més de la meitat es destinarà a l'acompanyament social, en àrees com Ensenyament, el Centre Tramuntana, Benestar Social i Habitatge. Per altra banda també s'emporta una part important del pressupost les àrees de Promoció Econòmica, Turisme i Sostenibilitat i Acció Climàtica.

El vicepresident primer, Xavier Dilmé, ha destacat la importància d'apostar per la potenciació de la indústria i també per la promoció d'un turisme sostenible i accessible.
 
Aquest projecte es portarà a la sessió plenària del proper dilluns 20 de desembre, per tal que s'en pugui fer l'aprovació inicial.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política