Sempre per Begur i Esclanyà i Més Begur i Esclanyà, continuen pacte de govern

Begur

Data: 13/06/2023

Sempre per Begur i Esclanyà - Junts i Més Begur i Esclanyà, continuen conformant el pacte de govern per dirigir el consistori de les viles de Begur i Esclanyà. Ho defineixen com un projecte de continuïtat del que han fet aquests darrers anys i ho afronten amb ganes de continuar treballant i amb il·lusió de l'equip d'ambdues formacions.

Preguntats sobre les línies principals d'actuació pel mandat entrant, afirmen que hi han algunes pendents de l'anterior mandat que encara s'han de continuar treballant per poder fer-les realitat, i d'altres que s'incorporen de noves. L'alcaldessa Maite Selva destaca la revisió del POUM, un ambulatori mèdic nou pel municipi, la gestió de l'arribada de fons europeus i habitatge social. Per la seva banda, Jordi Carreras Serrano com a regidor d'esports, destaca les obres als vestuaris del camp de futbol i l'ampliació de la sala d'activitats dirigides del pavelló municipal.

Ambdues formacions en unió comparteixen que les sensacions que els ha fet arribar la ciutadania, entorn la continuïtat del pacte, han estat positives.
D'altra banda, Selva destaca l'entrada de nous perfils en la seva formació per a les diferents regidories, tot defensant que gent nova al consistori sempre va bé per obrir-se a noves propostes.

Finalment, Selva i Carreres aprofiten l'altaveu per fer públiques les ganes de continuar treballant per fer de Begur un municipi millor durant els pròxims quatre anys i els que vindran.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política