El socialista Josep Melcior Muñoz presenta la seva candidatura acompanyat de Miquel Iceta

INTERVENEN: Josep Melcior Muñoz, alcaldable del PSC a Sant Feliu de Guíxols; Miquel Iceta, primer secretari del PSC

El socialista Josep Melcior Muñoz repeteix com a candidat a l'alcaldia del Partit Socialista de Catalunya per Sant Feliu de Guíxols per les eleccions municipals.

Així ho ha presentat aquest dissabte en un acte al nou Parc Central, on ha comptat amb el suport del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que ha acompanyat a l'alcaldable i ha reivindicat un esperit de convivència necessari tant al conjunt de Catalunya com als municipis que la conformen.

Per la seva part, el Primer Tinent d'Alcalde i candidat socialista a l'Alcaldia, Josep Melcior, ha presentat el logotip que portaran els socialistes guixolencs aquesta campanya de les municipals, amb el lema "I LOVE SFG". L'alcaldable ha destacat la feina feta en aquesta legislatura i les ganes de seguir treballant per la ciutat aquests 4 anys vinents. La imatge que utilitzaran ha estat dissenyada per la ganxona Tais Daems, una jove estudiant de Belles Arts.

La trobada s'ha complementat amb la presència dels candidats del PSC per Girona a les properes eleccions generals, Marc Lamuà i Blanca Cercas al Congrés i el candidat al Senat, Ferran Camas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política