L'Espai Ter creix en programació, públic i ingressos



Torroella de Montgrí segueix consolidant l'Espai Ter com un equipament cultural de referència al Baix Empordà però també a les comarques gironines. L'esforç que es fa des de l'auditori per programar grans obres de teatre, incloure l'Espai Ter com un dels escenaris de festivals de música moderns com l'Ítaca o el Black Music i l'acurada selecció d'espectacles diversos fa que tothom trobi en algun moment un concert, una obra de teatre o un espectacle de màgia que s'adapti als seus gustos culturals.

Amb els anys l'Espai Ter ha crescut i així ho desmostren les dades amb les que s'ha tancat l'any. Durant el 2018 s'han fet 132 activitats, 28 més que el 2017 i per l'auditori hi han passat 58.597 persones, 2.597 més que en l'any anterior. Tot això ha afavorit que augmentin els ingressos de l'auditori i se'n rebaixi l'aportació municipal.

L'objectiu és seguir amb aquesta tendència de creixement.

A més es posen facilitats econòmiques per poder gaudir de la cultura a un bon preu. Comprant l'abonament de 5 espectacles a 50 euros s'aplica un descompte del 70% en algunes entrades. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política