L'Ajuntament de Platja d'Aro aprova noves inversions

INTERVENEN: Maurici Jiménez, Adrià Tauler i Joan Giraut

El nou govern de Platja d'Aro aprova en plenari la modificació de crèdits amb els vots de Jxcat i SOM en contra. 
 
Tota modificació ve motivada per una voluntat política que determina quines son aquelles inversions que es financen abans de finals d'any per tal de dotarles de la possiblitat de ser executades en el marc del 2019.

En aquest cas la gran majoria d'inversions que quedaran finançades ja venien previstes en el pressupost d'inversions aprovats el desembre del 2018, però també se n'incorporen de noves que fins ara no s'havien contemplat. 

Una de les principals inversions que s'han sumat a les ja aprovades anteriorment és el projecte d'ampliació i millora de la situació dels embornals de l'Avinguda Platja d'Aro de S'Agaró, que han d'augmentar la capacitat de recollida d'aigües pluvials. Aquesta obra, sumada a la que es portarà a terme al municipi veí de Sant Feliu de Guíxols ha de garantir la correcta recollida i evacuació d'aigües.

La redacció del pla de mobilitat municipal, l'adequació de la zona verda al voltant de la Biblioteca Mercè Rodoreda, el concurs d'idees que ajudarà a definir quin passeig marítim es vol tenir, l'embelliment del tram final de la via verda de Castell d'Aro i la redacció del projecte de la nova Escola de Fanals d'Aro i de les noves aportacions al pati de l'Escola Vall d'Aro són alguns de la resta de projectes que es sumen a les inversions d'enguany. 

Per altra banda la modificació ha deixat baixes que han estat criticades una per una per l'oposició, com els punts de càrrega elèctrica, la partida de la sureda-estanys o la peatonalització dels trams finals del passeig marítim.

Les baixes en el marc del pla d'inversions previst en el pressupost del 2019 s'han produït pel fet que inicialment venien finançades per una venda de patrimoni que no és executable en el marc dels menys de quatre mesos que queden per acabar l'any. Aquestes es tornaran a valorar a inicis de l'any 2020 amb el proper pressupost. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política