Platja d'Aro proposa peatonalitzar els carrers principals per augmentar les terrasses

INTERVÉ: Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró treballa en la proposta de nous models de terrasses per tal que els establiments de restauració puguin facturar el màxim possible dins les noves condicions marcades per l'estat d'alarma.

Les mesures que proposen són la reducció d'un 55% de la taxa d'ocupació de via pública, així com una ocupació extraordinària que no tindrà cap cost per l'establiment, tot i que la possibilitat d'ampliar la terrassa pot suposar una inversió pel que fa a mobiliari i personal.

Una de les propostes és restringir els accessos a vehicles, és a dir, convertir en zona de vianants, vies com el tram central de l'Avinguda S'Agaró i Avinguda de la Pau i els carrers Miramar i Església. Per facilitar l'aparcament, habilitaran dues zones d'aparcament gratuït i zones de càrrega i descarrega a l'avinguda Doctor Fleming.

Aquesta mesura pretén garantir el màxim d'aforament a les terrasses, permetent que els establiments puguin ocupar aquesta part de la via pública, però també garantir que el municipi sigui un entorn segur pels veïns, veïnes i visitants.

Aquestes mesures poden haver arribat per quedar-se. Serviran com una prova pilot que es valorarà un cop passada la temporada estival.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política