28-D: Catalunya prohibirà la celebració de l'amic invisible

Baix Empordà

Data: 28/12/2022

El govern de la Generalitat de Catalunya aprovarà una llei per prohibir la celebració de l'amic invisible. La mesura és una resposta per evitar un major estrès als ciutadans, que ja tenen altra feina com preparar els sopars de Nadal i la celebració de Cap d'Any. Molts ciutadans aplaudeixen la decisió del govern.

Les vacances de Nadal són sinònim d’àpats familiars, sopars d’empreses i, des de fa pocs anys, d’amics invisibles. Aquesta activitat està en auge i no només es fa a l’escola i a la feina, sinó que també moltes famílies l’han adoptat com una celebració més. Això ha provocat l’augment d’estrés en bona part de la ciutadania, que no té ni idea de quin regal pot fer-li a la persona que els hi ha tocat. 

És per això que la Generalitat de Catalunya estudia prohibir la pràctica de l’amic invisible. Consideren que els preparatius dels sopars de Nadal i de la nit de Cap d’Any ja fan anar prou de bòlit als ciutadans, com perquè hagin de buscar un regal que, en molts casos, ha de ser original. 

Alguns testimonis també lamenten que la intenció de fer l’amic invisible una mica burleta hagi acabat amb molts grups d’amistats.

Aquesta mesura s’haurà de votar al Parlament després de les vacances de Nadal i entraria en vigor de cara el 2023. Una llei que lamenten que no hagi arribat abans, tot i que asseguren que hi ha consens entre tots els grups parlamentaris. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política