Miquel Iceta reivindica el diàleg i reconeix que "no és bo" que Junqueras sigui a la presó

INTERVÉ: Miquel Iceta, primer secretari del PSC

Miquel Iceta ha sigut l'encarregat de tancar el 9è Congrés del PSC de Comarques Gironines, celebrat aquest cap de setmana a Platja d'Aro.

En la seva intervenció ha reivindicat la taula de diàleg oberta amb l'independentisme defensant que la resolució del conflicte només arribarà per aquest camí, tot i que ha deixat clar que no es pot garantir l'èxit de la taula. El líder socialista també ha afirmat que no és cap solució ni és bo que Oriol Junqueras estigui a la presó.

Iceta ha demanat a l'independentisme, que dóna per fet que governarà, que reflexioni sobre les coses que s'han fet malament.

Més enllà del primer secretari del PSC, també han participat en el Congrés Marc Lamuà, Adriana Lastra i un centenar d'alcaldes i regidors socialistes de comarques gironines.

En la trobada els delegats del Congrés han aprovat la proposta de Comissió Executiva de Federació amb un 96% de vots a favor; la proposta per a la Mesa del Consell de Federació amb un 93%; la proposta de consellers nacionals també amb un 93% i la proposta de Comissió de Control Financer amb el 99%.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política