Sant Feliu de Guíxols commemora el Dia Internacional de la Dona

Sant Feliu de Guíxols ha commemorat el dia de la Dona amb un acte institucional davant de l'ajuntament on s'ha posat de manifest la necessitat de visibilitzar els drets sexuals i reproductius de les dones.

Desenes de persones s'han apropat davant de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Enguany el manifest ha anat entorn de la defensa dels drets sexuals i reproductius de la dona. Un dia que ha servit també per tornar a reivindicar la igualtat i els drets de les dones i aprofitar per denunciar la violència masclista i defensar també els drets del col·lectiu LGTBI.

Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols compten amb el Servei d'Igualtat i Atenció a la Dona i aquest any s'han adherit al programa de feminismes de la Generalitat i, per tant, obtenen més recursos en aquest servei.

Durant tota la setmana, Sant Feliu ha organitzat diverses activitats commemoratives, com tallers i xerrades. Aquest diumenge l'entitat MASCANADA6 oferirà una performance DONES (IN) VISIBLES. A més, a partir de dimarts 26 de març la Biblioteca Octavi Viader i Margarit exposarà "Tu també pots" sobre corresponsabilitat, elaborada pels diferents centres educatius de Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política