L'aparcament de la Corxera és una de les prioritats del govern de Sant Feliu

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

L'aparcament de la Corxera és una prioritat per l'equip de govern de Sant Feliu de Guíxols i estan treballant ja en el plec de condicions per posar a licitació la construcció d'aquest aparcament. El govern ho veu com un dels projectes de ciutat del mandat 2019-2023.

Ja als anys 80 es va posar d emanifest la necessitat de construir un aparcament a la ciutat que en aquella època es volia fer a la Rambla. Després es va plantejar també fer-lo al Passeig Marítim i finalment l'aposta és per ubicar-lo on ja hi ha l'aparcament de la Corxera. El govern vol adjudicar la construcció d'aquesta infraestructura en un termini d'un any i mig.

Vinculat a la construcció de l'aparcament hi ha la concessió de la zona blava de la ciutat però també l'ordenació de totes les zones d'aparcament.

Abans de les eleccions es van fer consultes a empreses i 5 es van mostrar interessades en aquest nou aparcament que haurien de pagar i explotar-lo. Ara el govern treballa en la redacció del plec de condicions pels projectes de construcció de l'aparcament i la gestió de la zona blava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política