Piferrer repeteix com a alcaldable d'ERC a Palafrugell

Palafrugell

Data: 18/01/2019

INTERVÉ: Josep Piferrer, alcaldable d'ERC a Palafrugell / Sergi Sabrià, president d'ERC al Parlament / Josep Bargalló, conseller d'Ensenyament

L'actual alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, repeteix com a alcaldable d'Esquerra Republicana de Catalunya a Palafrugell. Piferrer vol ser a l'ajuntament i al govern 4 anys més per poder enllestir projectes encetats i per poder obrir-ne de nous.

Aquest dijous Esquerra Republicana va presentar al Museu del Suro de Palafrugell el candidat a l'alcaldia a la vila palafrugellenca. Van acompanyar a Josep Piferrer el president del Grup Republicà al Parlament de Catalunya, el també palafrugellenc Sergi Sabrià i el conseller d'Ensenyament Josep Bargalló. Amb l'auditori del Museu ple a vessar Piferrer va explicar el gir que el seu govern ha donat al poble després d'arribar a l'Ajuntament via moció de censura a l'exalcalde Juli Fernández. Piferrer va destacar que s'ha fet poble triplicant l'organització d'actes populars, treballant dia a dia per un poble més net, promocionant l'ús de la bicicleta, peatonalitzant i arreglant carrers cèntics de la vila i sent un govern pròxim als veïns.  

Sergi Sabrià va mostrar-se orgullós de la transició d'Esquerra amb Piferrer. Va destacar que no hi ha millor candidat perquè Josep Piferrer coneix a tothom i tots el coneixen a ell.

El conseller Josep Bargalló va explicar que Josep Piferrer és mestre de professió com ell i que Piferrer té com a prioritat definir un model educatiu al poble.

Piferrer va assegurar que mantindrà una llista semblant a la de fa 4 anys amb incorporacions joves

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política