Els joves de Platja d’Aro no s’identifiquen amb el seu municipi

INTERCANVI: Maurici Jiménez, Alcalde de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró // Pedro Torres, Regidor de Joventut de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró

El Pla Local de Joventut de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró ha inclòs un recull d'opinions dels i les joves del municipi. El col·lectiu jove ha posat en manifest una sèrie de mancances amb les quals es troben a l'hora de viure al seu poble. El Tècnic de Joventut, Pedro Torres, les va fer públiques a la resta d'equip de govern en el ple d'aquest dimecres.

Pel que fa al sector cultural, els joves han fet arribar la falta del sentiment de pertinença amb el seu poble, sobretot pel que fa al nucli de Platja d'Aro. Des de la unitat de cultura ja s'està treballant en diversos projectes per tal de resoldre aquesta problemàtica i fomentar la identificació i participació del col·lectiu jove amb el municipi, que es mostra predisposat a fer-ho.
D'altra banda, els joves reivindiquen que l'oci del municipi està molt dirigit cap a l'oci nocturn. Troben a faltar alternatives on passar el seu temps lliure que no sigui en bars musicals i discoteques.
En matèria d'ocupació els joves destaquen una oferta laboral molt centrada o vinculada al sector turístic. També manifesten que les condicions laborals amb què es troben són bastant precàries, sobretot quan accedeixen per primera vegada a una feina.

L'objectiu de l'àrea de joventut és posar en marxa una sèrie de projectes pràctics per satisfer les mancances amb les quals es troben els joves del municipi en els diferents sectors. L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro hi vol posar solució i el pla de l'àrea de joventut ha quedat aprovat per unanimitat per la resta del plenari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política