Comunitats de Palamós sol·liciten les ajudes Next Generation de la UE

Palamós

Data: 25/07/2023

Mireia Pagès

Els fons europeus Next Generation destinaran 1,3 milions d'euros per a la rehabilitació i millora d'habitatges a Palamós per fer front al canvi climàtic i apostar per l'eficiència energètica.

L'Ajuntament de Palamós i catorze comunitats de veïns ja han signat els convenis per a poder sol·licitar les ajudes Next Generation de la Unió Europea. Aquests fons són una oportunitat per reformar edificis i llars amb la mirada posada en l'eficiència energètica i la lluita contra el canvi climàtic.

La Generalitat de Catalunya ha atorgat al municipi un pressupost d'1.357.800€ per a poder executar aquestes obres de millora energètica i d'accessibilitat als seus edificis. Les comunitats de Palamós que es poden beneficiar d'aquests ajuts, són les que pertanyen a la cooperativa "San Martín" i al barri de Mas Guàrdies, construïts a la dècada dels anys setanta.

Les comunitats d'aquest àmbit que fins ara no s'han acollit a aquesta ajuda, poden sol·licitar-la encara als Serveis Tècnics de l'Ajuntament de Palamós i, així, poder iniciar els tràmits al més aviat possible.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política