La Mancomunitat inicia un nou mandat

La Mancomunitat inicia un nou mandat
Ahir dijous va tenir lloc a Palamós la sessió constitutiva d’aquest òrgan supramunicipal integrat per Palamós, Calonge i Sant Antoni i Vall-llobrega per a la nova legislatura 2019-2023, designant els regidors que en formaran part fruit dels resultats de les darreres eleccions municipals. 

En aquesta sessió es va escollir com a president de l'entitat, al regidor de l'Ajuntament de Palamós, Xavier Lloveras. Per segona vegada la presidència recau en un regidor i no en un alcalde, com ja va passar l'any 2015 quan el regidor de Calonge i Sant Antoni, Joan Caner, va assumir aquest càrrec.

Precisament en l’anterior mandat es va decidir també que la presidència de la Mancomunitat fos rotatòria. En aquest sentit Vall-llobrega va manifestar que per la mida del municipi no li corresponia, i es va decidir repartir la presidència dos anys a l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i dos anys a l’Ajuntament de Palamós, que aquesta vegada iniciarà el mandat.

La resta de membres de l’Assemblea General de la Mancomunitat són: l'alcalde de Palamós, Lluís Puig; l’alcalde de Calonge, Miquel Bell-lloch; l’alcalde de Vall-llobrega, Rufino Guirado; i els regidors, Maria Puig, Josep Coll i Joan Barba (Ajuntament de Palamós); Salvador Miquel, Carme Viñas i Josep Abellí (Ajuntament de Calonge), i Oscar Izquierdo (Ajuntament de Vall-llobrega).

Un dels principals objectius que es plantegen a curt termini és la de poder establir un servei de transport urbà mancomunat entre els tres municipis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política