El PSC de Palafrugell vol ampliar el CAP i el govern diu que ja ho negocia amb "discreció"

Palafrugell

Data: 26/09/2018

INTERVENEN: Margarita Mauri, PSC / Josep Piferrer, alcalde / Juli Fernández, PSC

El PSC de Palafrugell demana al govern munincipal una ampliació del Centre d'Atenció Primària Dr. Josep Alsina i Bofill. Els socialistes ho van fer en el ple ordinari de setembre mitjançant una moció que buscava unitat i força per part de tot el consistori a l'hora de reclamar aquestes millores. 

La socialista Margarita Mauri va voler evidenciar les peticions que fan els mateixos treballadors del CAP, que veuen que el servei podria guanyar en qualitat amb més infraestructura i més personal. Per això van buscar una imatge de consens al ple municipal que serveixi per tenir força a l'hora de negociar tant amb les institucions com amb el propietari del terreny contigu al centre en el que s'hi hauria de projectar l'ampliació. 

Per sorpresa del PSC, l'alcalde Josep Piferrer va explicar que hi estaven a favor però que aquest és un tema en el que s'ha estat treballant molt, però sempre amb discreció. Confessen que el propietari del solar està oferint molta resistència a l'hora de baixar el preu i creuen que fer públiques la necessitat i la urgència de comprar o fer una permuta els va en contra. La rèplica socialista, per mitjà del portaveu Juli Fernández, va venir a dir que un ajuntament no pot utilitzar la discreció com a argument i que ha fer servir tots els instruments al seu abast per fer veure al propietari que l'interès general preval al particular. 

El ple de setembre de Palafrugell va estar molt marcat pels aspectes sanitaris i de salut. Es va aprovar també una proposta per retolar tots els espais municipals i els seus entorns més propers, siguin tancats o a l'aire lliure, com a espais lliures de fum.   

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política