Sílvia Romero: "A Sant Feliu cal un canvi de lideratge més proper a la ciutadania"

En un acte a la placeta de Sant Joan s'ha presentat públicament Sílvia Romero, com a cap de llista d'Esquerra Republicana de Sant Feliu de Guíxols per a les pròximes eleccions municipals del 2023. L'actual cap de l'oposició al consistori ha desgranat un projecte de caràcter social, transparent davant la ciutadania i amb un lideratge de responsabilitat compartida.

Falten vuit mesos perquè la ciutadania es dirigeixi als col·legis electorals amb motiu dels comicis municipals del 2023. A hores d'ara, els diferents partits polítics presenten a la ciutadania els seus candidats a l'alcaldia. L'actual vicepresidenta segona al Consell Comarcal del Baix Empordà i cap de l'oposició al consistori de Sant Feliu de Guíxols, Sílvia Romero, encapçalarà la llista d'Esquerra Republicana al municipi.

La ganxona ha assegurat que és "necessari un canvi de lideratge a la ciutat", el qual sigui "més proper a la ciutadania i d'arrels republicanes". 
 

Volem ser útils per a la ciutadania, és per això, que prioritzarem les seves necessitats. En l'àmbit urbanístic, per exemple, cal revisar el planejament del 2006. També s'ha d'endreçar el municipi i tenir uns carrers més nets - Sílvia Romero, candidata d'ERC a Sant Feliu de Guíxols
 

Durant l'acte de presentació, també ha anunciat les bigues mestres del projecte:
 

Considerem de vital importància generar noves zones de convivència per als residents. Volem tirar endavant l'espai polivalent i la creació d'una piscina descoberta a Vilartagues. A més, el jovent ens reclama una instal·lació més moderna, on poder fer activitats. Pel que fa a la gent gran, nosaltres no abandonem el projecte de millora i ampliació de l'Asil Surís. - Sílvia Romero, candidata d'ERC a Sant Feliu de Guíxols

Romero ha descrit com a "complicat" aquests anys a l'oposició, sobretot pels estralls derivats de la pandèmia. Tot i això, ha remarcat l'aprovació de diverses iniciatives d'Esquerra Republicana, tals com "el pla de contingència amb ajudes econòmiques" o "les propostes de millora al contracte d'escombraries". És per això, que la seva companya de partit, Dolors Bassa, la situa com "la millor candidata pels ganxons i ganxones".
 

Durant aquests anys la Sílvia ha realitzat un lideratge de responsabilitat compartida. És una persona que sempre treballa en positiu i en equip. Venen temps complicats i es necessita gent amb empatia, amb una visió feminista i compromís social - Dolors Bassa, exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies a la Generalitat

La llista d'Esquerra Republicana de Sant Feliu de Guíxols encara no està tancada. Resten oberts a parlar amb la ciutadania i a rebre propostes per a "transformar la ciutat". 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política