Palafrugell posa 'el cotxe' per apropar els ciutadans al CAP

Palafrugell posa 'el cotxe' per apropar els ciutadans al CAP
Palafrugell

Data: 15/06/2018

A partir de dilluns es posa en funcionament un nou servei de transport a Palafrugell per apropar a persones majors de 45 anys i aquelles que tinguin dificultat de desplaçament fins al Centre d'Atenció Primària. L'Ajuntament amb l'Associació de Taxistes del municipi és qui dóna aquest servei que només costa 1 euro als usuaris.

El servei que s'anomena 'El Cotxe' s'oferirà de dilluns a divendres en un horari de matins. S'han establert set punts de parada sent l'estació d'autobusos i parada de taxis la primera i el CAP el final del recorregut. Aquest  nou servei neix per donar resposta a les necessitats de comptar amb un transport regular i constant i que cobreixi bona part del territori urbà de la població. 
 
Les parades al llarg del trajecte són al carrer Mestre Sagrera cantonada amb el carrer Múrcia, a la plaça 11 de setembre, al carrer Manufactures del suro cantonada carrer de Pals, al carrer Pompeu Fabra cantonada carrer d’Empúries i a l’Avinguda Pozo Alcón amb carrer Enric Granados.
 
El servei s’inicia a 2/4 de 8 del matí, amb arribada al CAP a les 8 aproximadament. Cal destacar que el preu és d’1 euro per trajecte d’anada o tornada de la parada al CAP o viceversa i cal abonar-lo directament al taxista. L'Ajuntament subvenciona bona part del cost del servei i l'usuari amb l'euro per trajecte acaba de pagar la resta. És la primera vegada que s'inicia un servei d'aquestes característiques i de moment estarà en funcionament fins a final d'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política