Calonge engega un Pla Estratègic d'Ocupació Juvenil

Calonge engega un Pla Estratègic d'Ocupació Juvenil
Calonge i Sant Antoni

Data: 16/10/2017

Més d'un centenar de joves d'entre 16 i 35 anys de Calonge estan actualment aturats, una xifra que augmenta significativament amb tots els joves d'entre 16 i 23 anys que no estan apuntats a l'atur però que tampoc tenen feina. Per posar-hi remei l'Ajuntament inicia un Pla Estratègic d'Ocupació Juvenil que comença amb una diagnosi d'aquest sector de la població per després emprendre accions que facilitin la seva inserció al món laboral.

Les àrees d'Alcaldia, Cultura, Ensenyament, Joventut, Serveis Socials i Promoció Econòmica treballen de manera transversal per fer possible aquest pla estratègic que té 3 eixos: motivar i oriental els joves per un major èxit educatiu; promoure la formació i capacitació professional i finalment fomentar l'ocupació per via de la contractació juvenil i l'emprenedoria.

L'empresa Tècniques per a la Iniciativa és l'encarregada de fer la diagnosi i un procés participatiu en el que diferents agents socioeconòmics posin sobre la taula les claus per reduir la precarietat laboral juvenil.

A finals de novembre es farà una jornada de consulta i participació amb representants de diferents sectors per incorporar les seves propostes i suggeriències al projecte, un projecte que es planifica amb una durada mínima de 6 anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política