La militància d’ERC Palamós escull Lluís Puig com a cap de llista per a les municipals

Palamós

Data: 14/11/2022

La militància d'ERC Palamós ha escollit a Lluís Puig com a cap de llista per a les eleccions municipals de l'any que ve. L'actual alcalde ha mostrat la seva predisposició per continuar treballant per consolidar el canvi al municipi.

L'actual alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha estat escollit com a cap de llista per a les pròximes eleccions municipals del 2023. En una assemblea, Puig ha rebut el suport de la militància d'Esquerra Republicana de Palamós i Sant Joan.

El batlle ja va anunciar la setmana passada a l'entrevista del programa "parlem amb l'alcalde " de Televisió Costa Brava la intenció de presentar-se i continuar treballant pel poble. Explicava que encara aquest últim tram de legislatura amb molta feina per tirar endavant diversos projectes, sobretot urbanístics. Recordava que la pandèmia va ser un entrebanc i un fre per posar en marxa totes les propostes.

Entre els projectes que quedaran al calaix de cara a l'any que ve , destaca per exemple el pla director del port o el projecte del nou hospital. Puig remarca que han estat uns anys intensos, no és a causa de la pandèmia, sinó també pels temporals i ara les conseqüències de la crisi d'Ucraïna.

Lluís Puig i Martorell és mestre d'Educació Física i director de lleure. Des del juliol del 2015 és l'alcalde de Palamós i durant el mandat 2019-2023 s'encarrega de les competències relatives a Urbanisme, Obra pública, Activitats i Atenció ciutadana, Transparència i Noves tecnologies.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política