Avancem Calonge i Sant Antoni encara les eleccions municipals amb optimisme

Avancem Calonge i Sant Antoni encara les eleccions municipals amb optimisme. Encara estan treballant en la configuració de la llista i les línies estratègiques, però recorden que cal donar més suport a les entitats i millorar infraestructures i carrers.

Tot i que Avancem Calonge i Sant Antoni encara no té candidat per a les eleccions municipals d'aquest maig, el grup municipal està treballant per configurar la llista i poder escollir l'alcaldable. En una entrevista a Televisió Costa Brava, el portaveu Josep Abellí i la regidora Almudena Paez s'han mostrat animats per encarar aquests comicis en què aposten per donar més suport a les entitats i millorar i cuidar infraestructures i carrers.

Pel que fa a aquests últims quatre anys, l'equip juntament amb Republicans i la Cup van arribar a un acord per governar el municipi amb ERC, però el 2020 l'oposició va presentar una moció i van quedar fora del govern. Durant l'any que van estar al govern van patir les conseqüències del temporal Glòria i la pandèmia.

Avancem recorda que sí cal donar suport a l'equip de govern ho faran sí és per aconseguir un poble millor. En aquest sentit, posen l'exemple de la negociació amb els pressupostos d'aquest 2023 en què aquest novembre van votar-hi a favor.

En total, s'hi van incloure onze punts dels quals proposaven. Entre aquests, la rebaixa del 30% del rebut del transport de l'institut, ajuts per a les famílies monoparentals, dotacions als centres educatius per engegar projectes o vàters públics a Sant Antoni a primera línia de mar.

També s'han inclòs ajudes a alumnes de P3 a P5 en llibres i material escolar, ajuts per a la instal·lació de plaques solars, entre altres. Tot i això, hi han trobat a faltar més inversió en l'àmbit social i més suport en el comerç local.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política