Albanto Dante Fachín presenta el llibre 'Informe Urgent' a Sant Feliu de Guíxols


La Primavera Republicana ha aterrat a Sant Feliu de Guíxols. El Comitè de Defensa de la República local ha organitzat aquest cap de setmana una sèrie d'activitats relacionades amb la construcció de la república i que han tingut el seu moment més destacat en la presentació del llibre "Informe Urgent", d'Albano Dante Fachín i Àngels Martínez Castells

Dante Fachín i Martínez Castells són els escons 4 i 5 que durant els fets del passat més d'octubre al Parlament de Catalunya van trencar amb la disciplina de Catalunya Sí Que Es Pot i van ocultar el seu vot quan la resta de companys de formació el va fer públic. De tot això en parlen al llibre "Informe Urgent", on també s'aborda com el sobiranisme, sigui independentista o no i tingui el color polític que tingui, ha d'anar en bloc per no fer marxa enrere.

La Primavera Republicana organitzada pel CDR Guíxols ha portat a Sant Feliu xerrades, debats, tallers i actuacions al llarg del cap de setmana. Un dels temes que més pes ha tingut és com els municipis són l'àmbit en el que més s'està combatent i resistint l'aplicació de l'article 155. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política