Arturo Prades es presenta oficialment com a alcaldable a Calonge i Sant Antoni

Arturo Prades torna a presentar-se per tercera vegada com a cap de llista del Partit Socialista a Calonge i Sant Antoni per a les properes eleccions municipals. L'actual tinent d'alcalde ha exposat les seves prioritats i objectius per al municipi com és la promoció econòmica, incentivant la seva desestacionalització per tal de millorar la qualitat de vida de les persones, en un acte el qual hi ha assistit el diputat al Parlament i secretari del PSC, Salvador Illa.

Arturo Prades ha presentat oficialment per tercera vegada la seva candidatura com a cap de llista del PSC a Calonge i Sant Antoni per a les properes eleccions municipals del 28 de maig, en un acte al qual hi ha assistit el diputat al Parlament i secretari del partit socialista, Salvador Illa.

Per a l'actual tinent d'alcalde, la promoció econòmica i augmentar el progrés del municipi és molt important, incentivant que l'economia es desestacionalitzi, per tal de millorar la qualitat de vida de les persones.

El candidat ha confirmat el gran recolzament que ha obtingut en aquesta tercera legislatura i, per tant, ja té la llista tancada des de fa dies.

L'alcaldable ha pogut dialogar amb Salvador Illa sobre els èxits assolits amb les regidories del PSC, responsables de la dinamització econòmica i laboral, social i habitatge entre d'altres qüestions, com també sobre els nous reptes de futur que s'ha marcat l'equip del partit socialista.

Arturo Prades, com a regidor, té una llarga trajectòria a les àrees de promoció econòmica i ocupació. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona, professionalment, és empresari i ha estat consultor d'empreses.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política