Marie Fauré liderarà la llista de la CUP a Sant Feliu de Guíxols

Marie Fauré liderarà la llista de la CUP a Sant Feliu de Guíxols
La CUP de Sant Feliu de Guíxols ha escollit Marie Fauré com a cap de llista per les municipals del proper mes de maig. La candidata cupaire ja té experiència en política municipal però a França, on va ser regidora a Talence, a l'àrea metropolitana de Bordeus.

Nascuda a França fa 37 anys, historiadora i arqueòloga, va arribar a Sant Feliu de Guíxols per treballar a Mundial Cork i hi ha acabat fent arrels. Vinculada als moviments anticapitalistes i independentistes en els darrers  anys .

L'esquerra independentista i anticapitalista provarà de tornar a entrar en un consistori on hi ha tingut tres regidors en el que portem de mandat i actualment té la cadira vacant.

El partit veu un municipi dividit entre la façana marítima i la resta de la ciutat amb projectes que qualifica de megalòmans com el Thyssen. Creuen que el Govern actual ha oblidat les problemàtiques socials com la de l'habitatge.

Pel que fa a propostes la CUP vol impulsar la participació ciutadana particularment en matèria de pressupostos que esl voldrien anualment participatius.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política