La formació dels comuns de Sant Feliu presenta la seva candidatura

La formació dels comuns de Sant Feliu, presenta la seva candidatura de cara a les eleccions del pròxim 28 de maig. A banda dels 5 eixos principals del grup municipal, que són la pluralitat, el sentit comú, la sostenibilitat, la comunitat i el futur, aquest any se n'hi han afegit dues més. 

La formació dels comuns de Sant Feliu de Guíxols fa la presentació en públic de la seva candidatura a la placeta Sant Joan de la vila.
En línies generals es tracta d'una llista que dona continuïtat a la feina feta pel grup municipal al llarg del darrer mandat, i que te a veure amb els 5 eixos anomenats escut social, tot i que amb relació a la de fa 4 anys, renova un terç dels seus components.

Així, Guíxols des del Carrer – En Comú Podem, durant l'acte que ha estat acompanyat de l'actuació musical de Sabrina Banfi, ha comptat amb les intervencions de Laura López, diputada en el Congrés per part del grup confederal Unidas Podemos, Núria Lozano, diputada d'En Comú Poden en el Parlament de Catalunya i Jordi Lloveras, candidat a l'Alcaldia.

Com a novetat, en els llocs capdavanters destaquen Lis Brusa, treballadora de l'àmbit social, que va de dos, Cristina Santiago, activista pel dret a l'habitatge, que és la cinquena, mentre que el setè lloc és per a l'escriptora Helena Corbellini. A més, per a la candidatura 2023, s'han afegit dos eixos més en els quals focalitzar-se.

Laura Agüera, advocada en l'àmbit familiar, repeteix de quatre i Salvador Sánchez, sindicalista i assessor laboral, va de número tres.
Per altra banda, en relació amb els primers llocs de la llista, el sisè és per a Romà Castell, enginyer de telecomunicacions. Per acabar, la candidatura l'ha tancat, com ja és habitual, l'històric militant del PSUC, Pere Pujol.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Jordi Lloverasfa 35 dies
Aclarar que l'amic Pere Pujol és un històric militant del PSUC (un partit d'ideologia comunista que amb els anys donaria pas a ICV). Aquest partit res té a veure amb el que coneixem com a Partit Socialista


Més articles de Política