S'esgoten les places dels autobusos per anar a la manifestació de Barcelona

L'Empordà

Data: 09/11/2017

La ciutadania està cridada a mobitlitzar-se per enèssima vegada aquest dissabte a Barcelona amb la voluntat d'aconseguir una de les manifestacions més multitudinàries que hagi viscut l'independentisme per reclamar la llibertat dels presos polítics; tant els 8 consellers com els Jordis, líders de l'ANC i Òmnium Cultural.

Serà la culminació de l'anomenada "Setmana per la Llibertat", que aquest dimecres va tenir també una cita assenyalada amb la vaga general. Es preveu que centenars de baixempordanesos hi participin, ja que les territorials de les entitats sobiranistes ja han esgotat totes les places dels autobusos que s'han organtizat per anar a la capital catalana. Així per exemple a Palamós s'han organtizat 6 autobusos, a Sant Feliu de Guíxols 5 i a Platja d'Aro 1. 

Veient l'èxit de la convocatòria, des de l'ANC s'ha intentat incrementar el nombre d'autobusos que surtin del Baix Empordà però ja no en queden de disponibles. Per aquest motiu, fan una crida a la ciutadania perquè busqui altres mitjans per poder ser a la manifestació. 
 
La gran manifestació per la llibertat d'aquest dissabte serà a les 5 de la tarda al carrer Marina des de Travessera de Gràcia i arribarà fins al mar. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política