Genís Dalmau tornarà a ser president de l'EMD de l'Estartit

L'Estartit

Data: 01/06/2023

Genís Dalmau torna a ser president de l'EMD de l'Estartit amb el partit municipalista l'Estartit Som Tots. Dalmau ja va presidir l'EMD durant els anys 2015 i 2019, essent el primer president d'aquesta entitat. També, el seu partit ha aconseguit 2 regidors a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Ara l'objectiu de Genís Dalmau és defensar els interessos de l'Estartit en totes les àrees.

Genís Dalmau, del partit municipalista l'Estartit Som Tots (L'EST), ha estat elegit president de l'EMD de l'Estartit per als pròxims 4 anys.
Dalmau ja va prendre possessió d'aquest càrrec entre els anys 2015 i 2019, de fet va ser el primer president de l'EMD des de la seva constitució l'any 2015.

Genís Dalmau, ha explicat quines són les seves intencions com a nou president de l'EMD, que es basaran en el diàleg, negociació i pacte amb l'ajuntament per arribar a bons acords per als interessos de l'Estartit.

Dalmau ha anunicat les seves prioritats del seu mandat, les quals exigeixen tenir una tresoreria saludable per fer front als deutes i obrir la biblioteca, entre d'altres. També ha fet valoració de la gestió que s'ha fet aquests últims 4 anys a l'EMD.

Pel que fa als resultats de les eleccions municipals a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EST ha obtingut 2 regidors, un més que a les anteriors del 2019, posicionant-se d'aquesta manera en la tercera posició, amb 515 vots. Genís Dalmau es va presentar com a suplent de la llista. Ara l'agrupació municipalista estudiarà i valorarà els possibles pactes i acords amb la resta de partits.

En conclusió, l'objectiu de Genís Dalmau i el seu equip és treballar conjuntament amb l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per defensar els interessos de l'Estartit en tots els àmbits.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política