Palafrugell permet les obres si es cumpleixen les mesures de seguretat pel Covid-19

Palafrugell permet les obres si es cumpleixen les mesures de seguretat pel Covid-19
Palafrugell

Data: 27/03/2020

L’Ajuntament de Palafrugell informa a totes les empreses de construcció que vetllarà per tal que compleixin les mesures de seguretat degut al coronavirus. Així ha decidit comunicar a les persones promotores d’obres, instal·lacions i construccions que s’estiguin executant al terme municipal de Palafrugell de la prohibició de l’execució d’aquestes, sempre i quan no puguin extremar i garantir les mesures aprovades per l’Organtizació Mundial de la Salut i les autoritats sanitàries de l’Estat i la Generalitat de Catalunya en matèria de prevenció i protecció contra el Covid-19, així com els requeriments imposats al Reial decret 463/2020.

Paral·lelament, l’Ajuntament recomana la suspensió de les obres de promoció privada que comportin desplaçaments per la via púbica o impliquin l’ocupació de carrer obert a la circulació de persones alienes a l’obra.

I finalment, també recomanar la suspensió de les obres que generin molèsties de sorolls als veïns, per tal de contribuir a una millor convivència i com a mesura de respecte a la gent que es troba confinada en motiu de l’Estat d’Alerta decretat per l’Estat.

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, ha afirmat que “amb aquestes mesures volem informar pel tal de garantir que s’apliquen adequadament les tasques de prevenció per impedir la propagació del coronavirus, sobretot en aquells espais on hi hagi exposició a la via pública”.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política