L'oposició passa a l'atac ja en el ple de cartipàs de Santa Cristina d'Aro

Intervenen: Jaume Quintana, portaveu JxC; Sònia Pujol, portaveu Guanyarem; Narcís Palahí, portaveu PSC; Vito García, portaveu C's

El ple de Santa Cristina d'Aro va aprovar el cartipàs municipal en una sessió on l'oposició va passar a l'atac sense esperar als 100 dies de 'gràcia'.
El Govern s'ha organitzat de forma transversal amb diverses regidories compartides i una reunió setmanal entre els seus membres per coordinar les seves polítiques. La intenció és que cada regidor i regidora estigui al corrent i pugui respondre del que fan els seus companys i companyes.

L'Alcaldessa Lourdes Fuentes (ERC) s'encarregarà de Governació; Seguretat Ciutadana; Trànsit i Mobilitat; Serveis Municipals; Atenció a la Ciutadania i Transparència, totes elles compartides amb altres edils.

Josep Xifre (ERC) s'encarregarà d'Urbanisme, Habitatge i Comunicació. De manera compartida gestionarà Via Pública i Senyalització. Jaume Quintana (JxC) gestionarà Participació Ciutadana; Recursos Humans; Obra Pública; Hisenda i Urbanizacions. Imma Martí (JxC) portarà Acció Social, Igualtat i Joventut. Sílvia Fonoll (ERC) continuarà al capdavant de Promoció Econòmica, Turisme, Comerç, Indústria i Mercats a més de compartir Atenció Ciutadana, Transparència i Neteja. Anna Buxó (ERC) portarà les àrees d'Esports i Lleure i de forma compartida Governació, Trànsit, Mobilitat i Seguretat Ciutadana. David Segarra (ERC) liderarà Ensenyament i Agustina Gorina (ERC) Cultura i Patrimoni. Per la seva banda, Jordi Aviñó (JxC) portarà festes.

Quintana (JxC) justifica el pacte amb ERC

El portaveu de JxC Jaume Quintana va voler sortir al pas de les crítiques que li han caigut a les xarxes pel pacte amb ERC i les acusacions de no haver estat honest amb els altres grups de l'oposició, amb qui va admetre haver tingut converses.

Tant Guanyarem com PSC van mostrar-se incrèduls davant l'al·legat de Quintana mentre que C's va retreure que se l'assenyali com algú a evitar.

Fet el nomenament oficial el portaveu del PSC, Narcís Palahí va passar a l'atac i no va esperar gens per començar a fer oposició amb una llista llarga de preguntes sobre els plans del Govern en matèria d'urbanisme, Biblioteca i participació ciutadana molt centrades en la figura de Quintana i en la contraposició entre el seu programa electoral i els plans de govern.

Quintana va recordar a Palahí que tot just fa cinc dies que va ser nomenat i que li respondrà quan hagi vist l'estat de les àrees que porta.

Notícies relacionades

Lourdes Fuentes rep la vara d'alcaldessa amb el suport de JxC (16-06-2019)


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política