El PSC gironí inaugura el seu 9è Congrés amb la ratificació de Lamuà

Intervé: Marc Lamuà, primer secretari del PSC Comarques Gironines

El PSC de Comarques Gironines ha ratificat Marc Lamuà com a primer secretari al 9è Congrés de la Federació aquest cap de setmana a Platja d'Aro. A l'espera de la confecció de la nova executiva provincial, els militants socialistes han repassat la gestió del partit en els últims quatre anys. El PSC de Comarques ha valorat la pujada de vots en les eleccions celebrades des de l'any 2017 tot i la duresa generada entorn del procés

Amb la certesa que hi haurà eleccions al Parlament durant el 2020 el PSC es vol mostrar com un partit moderat entre els qui volen polaritzar el discurs a dreta i esquerra i entre l'unionisme i l'independentisme.  

Per la seva part, l'encarregada d'inaugurar el Congrés ha estat al vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, qui ha assegurat que s'aprovaran els pressupostos generals de l'estat i que es compliran els pactes amb Esquerra Republicana.

L'amfitrió del Congrés i alcalde de Platja d'Aro, Maurici Jiménez, ha donat la benvinguda a Lastra, una de les persones de màxima confiança del president del govern, Pedro Sánchez.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política