Eugeni Pibernat és el cap de llista de TotsxBegur i Esclanyà per a les pròximes eleccions

Begur

Data: 20/06/2022

Eugeni Pibernat torna a encapçalar la llista de Tots x Begur i Esclanyà per a les eleccions municipals de 2023. El polític encara així, els segons comicis com a alcaldable. Ho fa a través d'un projecte que aposta pel municipalisme, la sostenibilitat i un turisme menys massificat.

L'assemblea de Tots X Begur i Esclanyà va avalar a Eugeni Pibernat com a cap de llista per a les eleccions municipals de 2023. La seva candidatura es va presentar, aquest divendres, amb la voluntat de consolidar la feina iniciada en els darrers anys com a regidor en diferents àrees de l'Ajuntament.

El seu és un projecte, segons afirma el polític, basat en el municipalisme. En aquest sentit, descriu com a "vital" la reforma de la Font de Baix o la redacció del nou pla d'ordenació urbana (POUM). Com a actual regidor de Turisme, Promoció Econòmica, Platges i Comunicació, també ha remarcat l'aposta per un model de visitant menys massificat, i alhora, més sostenible.

Eugeni Pibernat és el primer dels caps de llista de Tots x l'Empordà que es proclama pels comicis del 2023. La formació va néixer el 2019 i resta present a 17 municipis de l'Alt i el Baix Empordà. A la comarca, en formen part l'alcalde de Sant Feliu Guíxols, Carles Motas; l'alcalde de Palafrugell, Joan Vigas; l'alcalde de Gualta, Jaume Fontdevila o el vicepresident del Consell Comarcal, Xavier Dilmé.

Regidor des del 2015, Pibernat encapçala la llista electoral per segon any consecutiu. Ha estat regidor de Turisme, Promoció Econòmica, Noves Tecnologies, Platges i Comunicació, així com primer tinent d'alcalde.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política