La reforma integral del passeig de Sant Pol es farà amb la reforma de la façana marítima

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

El govern de Sant Feliu de Guíxols vol afrontar una reforma integral de la façana marítima de la ciutat que donaria continuïtat a la important obra feta a Rius i Calvet. Des de l'Ajuntament volen fer-li un rentat de cara al passeig marítim des de Rius i Calvet fins al port on ja s'ha parlat de fer-hi un passeig que arribi al Tinglado i sense oblidar tampoc el passeig de Sant Pol.

L'Ajuntament posarà a concurs la redacció del projecte de reforma integral i amb un procés similar al que s'està fent amb el futur Museu Thyssen es valoraran i s'estudiaran les propostes fetes pels arquitectes que s'hi presentin.

En aquest mandat també es vol invertir a Sant Pol. L'any 2000 s'estrenava l'actual passeig i el poc manteniment que s'hi ha fet durant 20 anys ha provocat que avui hi hagi zones molt deteriorades. Posats a arrenjar-ho faran un estudi de la mobilitat amb vehicle en aquest tram davant de mar i també d'inundabilitat per fer-hi una obra important.

Pel que fa al nou espai davant del mar a Rius i Calvet des del govern estan molt satisfets de l'obra i només els queda trobar una solució per l'edifici dels antics banys de Can Rius, l'edifici Palm Beach. Tot i l'embolic d'administracions implicades i els processos judicials que hi ha oberts des del govern de Sant Feliu s'han proposat de valent buscar la fòrmula per reformar-lo.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política