Aproven definitivament el projecte bàsic i executiu de reforma i ampliació del Monestir

El futur Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols va fent passes endavant per convertir-se en una realitat. La darrera ha estat l'aprovació definitiva per part del consistori del projecte de reforma i ampliació del Monestir, on estarà ubicat aquest esperat Museu.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat definitivament el projecte bàsic i executiu de reforma i ampliació del Monestir per ubicar-hi el Museu Carmen Thyssen.

Es tracta d'una fase més del tràmit administratiu d'un projecte que ja es va aprovar el mes d'octubre. L'aprovació definitiva significa que el projecte ja té la via consolidada amb tots els informes i el vistiplau de totes les altres administracions i de tots els Departaments de la Generalitat, després d'haver incorporat les modificacions que demanaven les àrees sectorials de cada una de les administracions.

L'Ajuntament ara iniciarà el procés per la licitació de les obres, que s'anirà adjudicant per fases. El propòsit del consistori és que les primeres fases que es portin a terme siguin les plaques fotovoltaiques i la reforma de l'edifici del Monestir.

El projecte bàsic i executiu s'ha aprovat definitivament en el ple extraordinari i urgent que s'ha celebrat aquest passat dimarts. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política