Toni Carrión es presenta com a alcaldable de Junts a Sant Feliu de Guíxols

Toni Carrión es presenta com a cap de llista de Junts per Sant Feliu de Guíxols per a les properes eleccions municipals. L'aspirant a alcalde ha exposat els seus objectius principals per convertir Sant Feliu de Guíxols en una ciutat de referència, amb més qualitat de vida i progrés i, per tant, sigui reconeguda com la capital de la Costa Brava.

Toni Carrión es presenta com a cap de llista de Junts per Sant Feliu de Guíxols, per a les properes eleccions municipals del 28 de maig, en un acte al qual hi han assistit el secretari general de Junts, Jordi Turull, i el president del Consell Nacional, Josep Rull a la sala d'actes Abat Panyelles del Monestir.

El candidat ha exposat les línies metres del projecte de Junts per Sant Feliu de Guíxols, que té com a objectiu "desenvolupar el potencial del municipi". Treballarà per fer que Sant Feliu de Guíxols sigui una ciutat de referència, amb més qualitat de vida i progrés i, per tant, sigui reconeguda com la capital de la Costa Brava. I això passa per potenciar els eixos comercials i el nou sòl industrial, liderar l'economia blava, impulsar el municipi com a destinació turística i impulsar la creativitat, les arts i la cultura, entre d'altres accions previstes en el programa electoral, dins el qual també destaquen, pel que fa a benestar, un pla de restauració dels serveis bàsics, dins el qual s'inclou la millora de l'Asil Suris.

També aposta per la millora dels serveis bàsics, una ciutat neta, segura, que cuidi la gent gran; amb un pla de manteniment de carrers, voreres i zones públiques, i que compti amb un transport públic més accessible, i donar més protagonisme als joves, l'associacionisme i als emprenedors.

L'alcaldable tot i que encara no ha publicat la llista oficial definitiva, ha volgut destacar el gran recolzament que ha obtingut la seva candidatura i ja està pràcticament definida.

Toni Carrión ha volgut reivindicar com la base del seu programa "l'orgull ganxó", "amb una major difusió i coneixement del patrimoni natural del municipi" i el treball específic a les escoles del patrimoni natural, cultural i patrimonial propi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Política